En nyt oikein tiedä mitä pitäis ajatella, kun nyt kovalla alustalla punnittaessa vaaka ei antanut ollenkaan järkeviä tuloksia. Väitti nimittäin Runon kohdalla välillä ihan nollaa ja liikahtaessa nousi tyyliin 5g kohdalle! Muutaman kerran sammutin ja laitoin uudestaan päälle niin nousi 250g kohdalle. Mut ei se kyllä niin vähää paina!!! Pampulakin painais muka alle kilon, pah! Kaverin chihunpentua sillä on punnittu ja se painaa n.1300g niin kyllä Pampula sitä painavempi on, todellakin. No mut tässä uudet tulokset. Ei sitä enää tiedä mihin uskoo… Taitaa se mututuntuma olla paras mittari.

Pampula 700g

Runo 250g

Risto 1900g

Riston kohdalle anto järkevimmän tuloksen, mut muka melkeen kilon vähemmän ku edellinen. Just joo! Vien ne oikeesti koht töihin punnittavaks, ainaki mahtuvat siihen vaa’alle kunnolla.

1244488525_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin no ei kai se paino jakaudu oikein tohon vaa'alle, kun puolet perästä on vaa'an ulkopuolella ;) Muuten oli ihan mukavasti onnistunut punnitus, pysyi kanit hyvin paikallaan kun oli namipurkki edessä :) Noista kahdesta en silti uskaltanut päästää irti, mutta Ristosta pystyin nappaamaan kuvan, se kun ei ruuan ääreltä liiku mihinkään ennen kuin se on loppu :D