SubstanceAward.jpgLumes emäntineen lähetti meille ihan ihka ensimmäisen tunnustuksen! Oikein kiva uutinen oli tämä. Kiitos! Meilläkin käydään usein teidän puuhia nuuskimassa :)

Tätä tunnustusta jaetaan eteenpäin seuraavin säännöin:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Anna tunnustus kahdeksalla bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Nykyään tulee niin vähän bloggailtua, etten oikein keksi kenelle tämän tunustuksen laittaisin, kun Lumeskin on sen jo saanut.. Ikävä kyllä jätän siis laittamatta tätä eteenpäin.. :/

 

Ne kahdeksan satunnaista asiaa tulevat kuitenkin tässä: (eläimiin liittyen, mihinkäs muuhun!)

1. En pidä siitä, että eläimille puetaan jatkuvasti jos jonkinmoista vaatetta, päähinettä jne. vain ihmisten hauskuuttamiseksi. Asianamukaiset varusteet, esim. heijastinliivi, talvitakit ja muut välttämättömät/tarpeelliset vaatteet ovat asia erikseen. Mutta joskus sitä on sorruttu tällaiseen itsekin, pakko myöntää... Ja tässä todistusaineistoa arkistojen kätköistä:

1320181087_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

2. Oon heppatyttö! Vuosikaudet on tullu ratsastusta ja hevosia harrastettua, mutta joka kerta hevosen selässä oppii uutta. Mahtava laji, jota suosittelen kaikille lämpimästi :)

Tässä vielä kuva otsikolla: Etsi viisi virhettä! (ja niitähän riittää, on varaa valita ;)

1320177412_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

3. Minulle ei riitä pelkät kanit ja hevoset. Meillä on asunut myös koira, gerbiilejä, hamsteri, kääpiöhamsteri, kesyrotta, kaloja ja kilpikonnia. Seuraavaksi on suunnitelmissa ottaa isovillakoiran pentu, kunhan elämäntilanne on pennun hankinnalle suotuisa. Haaveilen myös joskus tulevaisuudessa omistavani marsuja :)

4. Minua ärsyttää koirat, jotka ei tule kutsuttaessa luokse. Yritän aina kohdistaa ärsytykseni omistajaan, joka on koiran kouluttanut (tai jättänyt kouluttamatta), mutta väkisin myös koira ärsyttää minua.

5. Nuorempana tyttönä kävin joka viikonloppu kummitätini luona maalla ja erityisesti sadepäivinä minulla oli tapana ottaa koirat mukaani ja lähteä samoilemaan metsään. Metsässä kulkiessani märissä vaatteissani (sadevarusteitahan ei teinityttö käytä!) haaveilin kohtaavani unelmien prinssin, joka ratsastaisi/koiran kanssa kävelisi minua vastaan. Tätä unelmien prinssiä en ole vieläkään kohdannut... :D

6. Haaveilen omasta hevosesta, mutta en haluaisi omistaa hevosta.

7. Vaikka kuinka paljon rakastankaan kanejani, tulee nämä kolme todennäköisesti olemaan viimeiset kanini. Ainakaan sisäkaneja en usko enää koskaan hankkivani. Pienessä asunnossa heinän/purun tuoksu täyttää koko asunnon ja näin vanhemmiten minulle on koko ajan vain tärkeämpää, etää kotona tuoksuu raikkaalta.

8. Ikä ja oma koti on tehnyt minusta myös karvakammoksujan. Koiran/kanien karvat ärsyttävät minua sohvalla, vaatteissa ja näin karvanlähtöaikaan myös lattialla pyörivät karvatollot saavat minulta rumia ajatuksia. Kuitenkaan en eläimistä kokonaan luopuisi, mutta koirarodun olen valinnut osaksi sen mukaan, että villakoirasta ei juurikaan lähde karvaa. Tähän karvaongelmaan pelastukseni on teippiharja! Ilman sitä en tulisi toimeen.